Tours in Dutch

Geniet van een Privé Tour met een gids die uw eigen taal spreekt. Wij bieden een serie geweldige tours aan in de omgeving van Carcassonne:

Minerve & The Minervois – ontdek de prachtige Minervois, proef de elegante wijnen uit deze streek en bezoek het Middeleeuwse dorp Minerve en leer over de geschiedenis van de Katharen van meer dan 800 jaar geleden.

Saint-Chinian & The Minervois – dit geweldige landschap zal je betoveren, en de wijnen, de lunch met het lokale gerecht Cassoulet, het bezoek aan de markt en het dorp Minerve doen dit ook.

Corbières Vineyard Tour – Corbières Wijngaard Tour – geniet van een tocht door de Corbières, we bezoeken een paar van de beste wijn producenten hier, met een lunch aan tafel van een van de beste chefs in Lagrasse is dit een geweldige, complete dag.

Corbières Food & Wine Tour – Corbières Wijn & Spijs Tour – in de ochtend vertoeven we in het prachtige stadje Lagrasse en bezoeken daar de biologische markt, we proeven van de lokale producten hier en leren over de historie van de stad. Na de lunch bezoeken we een wijn producent in het hart van de regio en proeven zijn medaille winnende wijnen.

Domaine Gayda & Limoux – Domaine Gayda is een spectaculair bezoek, we proeven het hele assortiment aan wijnen en blijven hier voor de lunch. Limoux is de geboorte plaats van mousserende wijn, zelfs eerder dan in Champagne en we proeven de Blanquette de Limoux, de lokale mousserende wijn. In de middag bezoeken we de abdij van Saint Hilaire.

The Roman Vineyards – De Romeinse Wijngaarden – De Romeinen prezen al de wijnen van La Clape regio en verscheepten deze heerlijke wijnen terug naar Rome om er daar van te genieten.

Cathar Castles and Roussillon Wines – Deze dag staat volledig in het teken van de Côtes de Roussillon wijnen, de heerlijke zoete wijnen uit Maury, de prachtige ‘Gorge de Galamus’, de Katharen kastelen Chateau Peyrepertuse en Quéribus en een voortreffelijke lunch in het dorpje Cucugnan.

Canal du Midi Wine Tour – we beginnen met een bezoek aan een olijfolie boerderij en aansluitend krijgt u een wijnproeverij aan boord van een sloep op het Canal du Midi. Voor de lunch gaan we naar de kust waar we genieten van gerechten met super-verse vis, schaal- en schelpdieren. In de namiddag een bezoek aan een wijnproducent met fantastische wijnen.

Canal du Midi Epicurean Wine Tour – Canal du Midi – levensgenieters Tour – deze tour op dinsdag bevat een bezoek aan de versmarkt waar we lokale delicatessen kunnen proeven, uiteraard een bezoek aan een wijnmaker, een olijfolie producent, een heerlijke gourmet-lunch en een wijnproeverij op een sloep op het Canal du Midi.

Gourmet Food & Wine Tour to Narbonne & Gruissan –  We bezoeken de fameuze overdekte markt van Narbonne en krijgen een keur aan delicatessen te proeven op deze markt. Voor de lunch gaan we naar de kustplaats Gruissan waar we van een fantastische lunch genieten met verse vis, schaal- en schelpdieren. We bezoeken de zeezout productie hier, met een klein museum en winkeltje erbij en ‘s middags bezoeken we een wijn producent.

Prijs voor een privé-tour in het Frans, Nederlands of Spaans hangt af van het aantal personen en welke tour u kiest maar een indicatie is een start prijs voor 2 personen vanaf €495 tot 8 personen voor €950